Ebubekir ŞAHİN
Ebubekir ŞAHİN
RTÜK Başkanı

RTÜK’te Üst Düzey Toplantı

Ebubekir ŞAHİN
Birim amirleriyle bir araya gelen RTÜK Başkanı Şahin, Üst Kurul’un gelecek dönem projeleri hakkında bilgi aldı.
 
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nda bugün önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
 
 
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Üst Kurul birim amirleriyle bir araya geldi. Merkez bina 5. Kat toplantı salonundaki görüşmede RTÜK Başkan Yardımcısı Deniz Güler de hazır bulundu.
 
 
Toplantıda ana gündem, medya sektöründeki güncel gelişmeler ve RTÜK'ün gelecek stratejileriydi.
 
 
RTÜK bünyesinde faaliyet gösteren 10 ayrı birimin başkanları ile Üst Kurul’un İstanbul, İzmir ve Diyarbakır Bölge temsilcilerinin de katıldığı toplantıda konuşan RTÜK Başkanı Şahin, yakın bir geçmişte göreve başlayan RTÜK Başkan Yardımcısı Deniz Güler, 1. Hukuk Müşaviri Avukat Şeyma Günay, İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkanı Murat Ellialtı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Sinan Göktaş’a hayırlı olsun dileklerini iletti.
 
 
“Kırmızı çizgimiz çocuk, kadın, engelli ve yaşlılar…”
 
İleriye dönük beklentilerini sıralayan RTÜK Başkanı Şahin, yayıncılık alanındaki düzenleme ve denetleme faaliyetlerini başarıyla yerine getiren ekibine teşekkür etti.
 
 
Yeni dönemde proje odaklı bir anlayış sergileyeceklerini belirten Ebubekir Şahin, çocuklar, kadınlar, engelli ve yaşlılar ile dezavantajlı gruplara yönelik çalışmaların hız kazanacağını söyledi.
 
 
Akıllı işaret sisteminin yenilenmesinden, yayıncılık alanındaki yeni kamuoyu araştırmalarına kadar pek çok projenin hayata geçirileceğini ifade eden Şahin, medyadaki şiddet içerikleriyle mücadelenin hız kazanacağı yeni dönemde aile ve çocuk dostu yapımlara verilecek ödüllerin de hak sahiplerine takdim edileceğini sözlerine ekledi.   
Yayın Tarihi: 18 Mart 2024




Haber Fotoğrafları