Ebubekir ŞAHİN
Ebubekir ŞAHİN
RTÜK Başkanı

RTÜK ve Arnavutluk Görsel-İşitsel Medya Otoritesi Bir Arada

Ebubekir ŞAHİN
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Arnavutluk Görsel-İşitsel Medya Otoritesi (AMA), iş birliğini güçlendirmek amacıyla önemli bir adım attı. İki kuruluş arasında imzalanan protokol çerçevesinde, RTÜK'ün 30. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ankara’da bir araya geldiler.
 
 
Arnavutluk Görsel-İşitsel Medya Otoritesi (AMA) Başkanı Armela Krasniqi liderliğindeki heyet, RTÜK'ü ziyaret etti. Ziyarette, Üst Kurul Başkan Yardımcısı Deniz Güler tarafından RTÜK'ün işleyişi, misyon ve vizyonu hakkında bir sunum yapıldı. Heyet daha sonra Sayısal Kayıt Arşiv Analiz Sistemi (SKAAS) Odası'nı gezerek, SKAAS hakkında detaylı bilgi aldı.
 
 
RTÜK Başkanı Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeğinde ise Başkan Şahin heyeti Ankara'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve gelecekte birlikte önemli iş birliklerine imza atacaklarını belirtti. Bu ziyaret aynı zamanda çalışmaların iyileştirilmesi, deneyim değişimi ve ilgili personelin eğitimini de kapsıyor.
 
 
RTÜK ve AMA arasındaki bu iş birliği, medya düzenlemesi ve denetiminde uluslararası arenada daha sağlam bir dayanışma ve etkileşim sağlama yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2024




Haber Fotoğrafları